Nieuwsbrief Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

Salarisverwerking en -advisering

De salarisadministratie is een essentieel onderdeel binnen uw bedrijfsadministratie. Als werkgever wilt u zeker zijn van een juiste en tijdige salarisadministratie die aan alle wettelijke vereisten voldoet.

Adequaat advies

Loonexpert Nederland biedt meer dan ’alleen maar’ salarisverwerking. Wij signaleren essentiële zaken rondom de salarisverwerking en op aanpalende gebieden, zijn een sparring partner voor u en voorzien u van adequaat advies. 

  • Heeft u of uw personeel vragen over het pensioen of de sociale verzekeringswetten?
  • Wilt u de mogelijkheden en onmogelijkheden weten voor een eventueel ontslag?
  • Wat zijn de nieuwste regels op het gebied van arbeidsrecht?

Bij het beantwoorden van al deze vragen kan Loonexpert Nederland BV u van dienst zijn. Loonexpert Nederland BV kan u een specialist leveren, die antwoord kan geven op alle vragen en kan adviseren.

 

 

Online administratie Online diensten

administratie

Loonexpert Nederland voert uw personeelsadministratie, salarisadministratie, en biedt hulp bij alle vraagstukken op het gebied van fiscaliteit, beloning en juridische aspecten die aan personeel verbonden zijn.

advies

Voor alle vraagstukken op het gebied van personeelszaken is Loonexpert Advies uw meedenkende adviseur. Zowel bij in- als uitstroom, maar ook bij begeleiding van arbeidsongeschiktheidstrajecten vindt u in ons een goede sparringpartner.

personeelsdiensten

Heeft u behoefte aan (tijdelijk, extra) personeel maar wilt u geen personeels- en salarisadministratie voeren? Loonexpert Personeeldiensten neemt deze praktische zaken op zich zodat u zich met uw corebussines bezig kunt houden!