Nieuwsbrief Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

Begeleiding en advies inzake personeel, u heeft de specialist gevonden!

Uw medewerkers zijn een cruciale schakel in uw onderneming. Een heldere en evenwichtige regeling van de wederzijdse rechten en plichten van werknemers en werkgever draagt uiteraard bij aan een gezond bedrijfsklimaat.

Waarom Loonexpert Advies?

Wij adviseren u over en begeleiden u bij beloningsvraagstukken, functioneren en beoordelingen van werknemers, competentiemanagement, opleiden, ontwikkelen en coachen, arbeidsongeschiktheid, ziekte en verzuim, strategische personeelsplanning, slecht nieuwsgesprekken, etc.

Assistentie

Wij stellen samen met u personeelsinstrumenten op, bijv. een personeelshandboek, functieprofielen, het salarisgebouw, beoordelingssystemen, opleidingsplannen, etc. Ook kunnen wij u medewerkers trainen in het voeren van beoordelingsgesprekken, het opbouwen van goede personeelsdossiers, etc.. Indien u genoodzaakt bent afscheid te nemen van werknemers, kunnen wij u daarbij assisteren (inclusief de benodigde juridische ondersteuning) en kunnen wij een rol spelen in de outplacement trajecten. Daarnaast kunnen wij u assisteren in de werving & selectie van nieuwe medewerkers.

Wij beantwoorden uw vragen via onze helpdesk

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Online administratie Online diensten

Loonexpert Nederland

Loonexpert Nederland voert uw personeelsadministratie, salarisadministratie, en biedt hulp bij alle vraagstukken op het gebied van fiscaliteit, beloning en juridische aspecten die aan personeel verbonden zijn.