Nieuwsbrief Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

Wie zijn wij?

Loonexpert wordt geleid door Susan Alberts en bestaat uit;

 • Loonexpert Nederland
 • Loonexpert Advies
 • Loonexpert Personeelsdiensten

Susan adviseert en begeleidt bedrijven op het gebied van personeels- en salarisadministratie, sociale zekerheid en arbeidsrecht.

Zij is expert op het vakgebied en kan bogen op jarenlange ervaring in de salarispraktijk, zowel in het bedrijfsleven als bij de overheid.

Ze bekwaamde zich de afgelopen 25 jaar in wetskennis op het gebied van sociale verzekeringen, salarisadministratie, bedrijfsadministratie, personeelszaken, belastingrecht en arbeidsrecht.

Bovendien is Susan ook al jarenlang als docente actief bij de opleidingen voor het Praktijkdiploma Loon- en salarisadministratie, en de Moderne Bedrijfadminstratie.

Omdat ze haar kennis voortdurend op peil weet te houden en tegelijkertijd de salarispraktijk op haar duimpje kent, wordt zij inmiddels gezien als een belangrijke vraagbaak op het vakgebied.

 • Kunt u moeilijk een salarisadministrateur vinden met voldoende kennis of zijn de kosten te hoog om uw salarisadministratie in eigen beheer te doen?

  Loonexpert Nederland BV beschikt over zeer ervaren salarisadministrateurs die uw salarisadministratie op correcte wijze verwerken. U levert de mutaties aan en u ontvangt van ons tijdig uw salarisstroken. De afdrachten naar de Belastingdienst en het pensioenfonds zijn correct, zodat u niet geconfronteerd wordt met naheffingsaanslagen of correctienota’s.

 • Staat u op het punt om een nieuw salarissysteem te implementeren of is uw salarisadministrateur tijdelijk afwezig?

  Loonexpert Nederland BV levert u op detacheringbasis een ervaren salarisadministrateur die het gehele implementatietraject kan leiden of bij uw bedrijf de salarisadministratie gaat verzorgen bij tijdelijke onderbezetting.

 • Heeft u of uw personeel arbeidsrechtelijke vraagstukken of vragen over de sociale verzekeringswetten?

  Loonexpert Advies kan u een specialist op dit gebied leveren, die antwoord kan geven op alle vragen en indien gewenst kan adviseren. Daarnaast kunnen wij een eventuele beroepsprocedure voor u verzorgen.

 • Vindt u het ook tijd worden dat u zich bezig gaat houden met uw core business?

  U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen en u zult merken dat u tegen een redelijk tarief de salarisadministratie en alle bijkomende werkzaamheden aan ons kunt overlaten.

Online administratie Online diensten

Loonexpert Nederland

Loonexpert Nederland voert uw personeelsadministratie, salarisadministratie, en biedt hulp bij alle vraagstukken op het gebied van fiscaliteit, beloning en juridische aspecten die aan personeel verbonden zijn.